Wednesday, 20 March 2013

Dah Jumpa...

Dlm sebulan - dua bulan sekali, kiteorg mesti sibuk nak makan satay. Memandangkan kami ni dok jauh dari sumber makanan yg tersebut, event makan satay adalah sgt mengujakan. Semalam adalah contoh hari kami rasa nak makan satay. Tapi tidak lah kmk mampu nak driving ke Petra Jaya. So moh le kitew carik dkt area airport ni ha. 


Dan kami dah jumpa, satay sedap, ayam panggang sedap, wallah!

Cukup rasa, sukaaaaa!

Org Kuching mmg suka makan chicken wing panggang. Dengan ini saya mengisytiharkan ayam panggang ini sodap gils.

Mana nak makan?  Ia berdekatan dgn Kuching Sentral.  Ini lah kedainya. Kedainya bersih, oleh itu budak yg tidak suka that pongy smell bolehla makan di kedai ini, hehehe.


Next trip is next month lew kann.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments:

AiTotYati Mat said...

Tetiba teringin nk mkn sayap manuk.

zdiana said...

sebut sate.. teringin makan sate kat simpang 4 alor gajah.. dab tak tau mana pakcik tu pegi

DeLancrettLurpak said...

AiTotYati Mat,

sedapp tawww! ahaks!

DeLancrettLurpak said...

zdiana,

lahhhh, dah takde pakcik tu, baru nak g carik nanti, hehehe

Fina said...

jujuh ayek lior eh....manok panggang rah teh tarik cafeteria rah belakang bangunan marzuki nyems juak u...

Mak Piah said...

oooooohh kitak tok eh. Adalah mek tok ponek segal kitak tok. Hehehhe.

kelak kita gi ooo. adoi la hai lamak nar bulan 5 tok sik sesampei nok balit.

x

Related Posts with Thumbnails