Thursday, 21 February 2013

Tanyalah Puzzle.

Ni bukanlah program tanyalah ustajah ye uols.
Ni saya jumpe di FB (mana lah lagi tempat bersidai orang2 yg banyak masa ni khenn? hehe)


Korang nampak apa lah?


The first three words yg saya nampak:
Experience
Humour
Popularity


Senang je kan nak tahu hala tuju hidup.
Tanyalah puzzle.
Pffttt!


Okla semua dah tahu, saya suka mencapub T_______T.
Kesian, takda cita2 saya ni T______T.

Photobucket

10 comments:

Mak Piah said...

kenak mek pandey nangga word kinky indah sia ooowh??? LOL

x

linda said...

Kita jupe :

1. Love
2. Beauty
3. Humour

Hihih. Sesuatu sgt benda ni. Lol

monstorious wife said...

iols nampak
experience
power freedom.

ok. lepas ni boleh tanya puzzle lagik... matila syirik.

AyunasiA said...

kiter : freedom, humour, popularity

Amin A. R said...

love
beauty
time......

makcikkantin said...

Hehe....
Love
Humour
Inteligence

captainlukman said...

1)Tell*nampok sangat suka bercerita*wakakaka
2)Freedom
3)Beauty
4)Time
5)Humour

Fazira said...

Love
Time
Experience

=)

Ija said...

word pertama saya nampak....CAT
mentang mentang saya keje ngan vet..word tu juga yg dinampak. lps tu LOVE dan BEAUTY..

DBI said...

LOVE BEAUTY LUST..mati laaa

Related Posts with Thumbnails