Thursday, 28 February 2013

School Trip

Malam tadi Yaya semangat nak tdo.
Bila Daddy dia bangun utk tgk match Chelsea pukul 4 pagi tadi, dia pun ikut terjaga.
Dia kata "it's morning time, and we must hurry or we miss the trip".
Saya suruh dia jengok kat luar, tgk ada matahari ke tidak.
Pastu dia tdo balik. 


Masa saya bangun solat subuh yg agak gajah la jugeks kan, 6.30am, dia dah bangkit.
Terus turun bawah. 
Bukak TV.
Bagi susu sebotol.
Ye, dia minum susu guna botol lagi T____T.


Lepas saya siap mandi, dia mandi dan bersiap2 dgn Daddy.
Suara mak dia tak le tinggi beno hari ni.
Tak lah susah sgt nak suruh mandi, makan segala.
Turun bawah makan koko krunch for breakfast. 
Tepat 8am, pakai kasut segala.


Yaya semangat nak pegi school trip.



Tapi school tripnya pegi shopping mall
T_______T




Hari ni pegi The Hill, next week pegi Everrise.
Kau mampu school trip pegi shopping mall, erk!

Photobucket

6 comments:

ANR said...

everrise cney? hahaha lucu... tapi for kids mstilah xcited sbb pgi dengan kawan² kan..

Noni said...

Bikin apakah trip pegi shopping mall? Hehehehe...

Amin A. R said...

boleh pelajari sesuatukah di shopping mall??? hihihi

NenetPenne (NP) said...

biar betul?

Kniedaz said...

ada bawa duit shopping tak? ^_^

Tijah said...

over kannn? ni cem lepas exam ada trip pegi kidzania. aku dulu trip pegi pusat pengumpulan susu FAMA je. tu pun dah best giler dapat susu free.

Related Posts with Thumbnails