Sunday, 10 February 2013

Mcm Pernah Tapi Mcm Tak Pernah..



Saya jumpa kuih ni masa mkn dkt Restoran Hajah Maimunah, area Joo Chiat. Perut dah kenyang dinner siput sedut masak lemak cili api pedas meletop, sambal kacang and pari bakar sodap banget, tapi tgk kuih ni lalu mahu. So ku tapau kan aje ke bilik "hotel kontroversi" ittew. Bukan bubur somsom kan yg ni? Mcm pernah mkn tapi mcm tak pernah, kuah gula tu bukan gula melaka tau rasanya, rasa mcm gula apong, pekat dan likat pulak tu. Lompat tikam mcm gini ke eh?

Okla, mahu tdo, the boys dah tdo, kepenatan melenjan di USS. Good nite uols sleep tight, dont let the bed bite ( Yaya kata eh, wakaka).

2 comments:

CS said...

DLL
I think lompat tikam :-)

Wah, dah ke USS meh?

monstorious wife said...

Yep. Johor panggil bubur somsom.

Related Posts with Thumbnails