Tuesday, 19 February 2013

Kalau dah taktau, mengaku je la bodoh





"Kalau dah taktau, mengaku je la bodoh" -Tok Ali, 2004.



Kadang-kadang lagi senang kalau buat mcm ni.
daripada bodoh pastu tersombong la puleks.
lalu tersesat sensorang..


Masalahnya, berani nak mengaku diri sendiri bodoh?


Photobucket

8 comments:

Irfa said...

org gila pun x ngaku dia gila ;)

Noni said...

Kasaq, tapi straight to the point. :) Tak tau, ckplah xtau, tak payah nak buat2 mcm tau, pastu menyusahkan org lain. ehhh... teremosi plak. Hehehehe

AiTotYati Mat said...

"mak, saya mengaku mmg saya bodoh untuk menjahit langsir. sebab itu saya tempah saje"

ok tak pengakuan ikhlas aku masa MIL datang last saturday sbb dia tegur langsir kt master bedroom aku. kuikuikui

DeLancrettLurpak said...

Irfa,

kan? org gila pun ada ego..apatah lagi org yg ingat dia pandai..

DeLancrettLurpak said...

Noni,

Hehe. Ni kata2 yg lecturer saya di UTM bagi dulu. Dia kata kalau kita berbincang secara ilmiah, kalau taktau, baik kita accept yg kita taktau, jgn pura2 tahu..

DeLancrettLurpak said...

AiTotYati Mat,

Jujur sgt tak tahan please...

Melissa Imran said...

Haha rindu Tok Ali!! dia pun tak segan nk bambu orang kat safiyah ya hahaha

DeLancrettLurpak said...

Melissa Imran,

Nasib baik dia laki, kalau dia spesies azwan aji ali, confirm lagi bernanah telinga kita semua...

Related Posts with Thumbnails