Friday, 15 February 2013

Emak yang tak Berapa Rajin


Yaya mmg disediakan snack and lunch oleh sekolahnya. Tapi kengkadang tu, lunch adalah tidak menepati citarasa dia yg omputihs lah sgt, chehh! So, kena bagi jugak la bekal, lagipun bila lagi nak guna Chelsea lunch box dia tu khennn. Sebagai yg emak yg tak berapa nak rajin, buat sempoi2 sudeyhhh. Hari ni bekal egg sandwich, koko krunch, chipsmore and plain water. Semalam lagi dasyhat, takde carbs langsung sbg bekalan. Teruk kan mak yaya ni, ahaksss! Eh, asalkan budak tu kenyang sudeyhhhh.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

8 comments:

AiTotYati Mat said...

a'ah la teruk la mak yaya :P


*heee gurau

NenetPenne (NP) said...

bukan senang nak mengaku yang mak yaya tu tak berapa rajin kan?

ha ha ha... asal kenyang sudahhh...betul!

liemaopurut a.k.a ana said...

Hahahahha...ape la mak yaya nih :)

aliaaroslan said...

ini kategori rajin ni kak. bekal yg saya sediakan utk diri sendiri (once in a bluemoon) ada sandwich je. air pon beli. hehe

DeLancrettLurpak said...

AiTotYati Mat,

Hehe, mmg pung, sejak balik mesia ni, i malas lewww

DeLancrettLurpak said...

NenetPenne (NP),


Asal dia nak makan sudehhh.. hehe

DeLancrettLurpak said...

liemaopurut a.k.a ana,

mak yaya kata kedai kan ada, heheheh

DeLancrettLurpak said...

aliaaroslan,

kalau tgk bekalan mak2 dlm dunia blogger ni Aliaa, bekalan yaya ni kira org pandang sebelah mata je, hahaha

Related Posts with Thumbnails