Friday, 1 February 2013

Act Like One

Kalau korang mintak MC, kena la berlagak mcm org yg sakit kannnn? Takkan la dpt MC sbb sakit mata tetiba dijumpai di wayang, kau tgk movie guna hidung je kot.

Sama la jugak org yg suka menampal sticker or benda alah gantung2 dkt kereta tu mcm "Caution, baby in the car" ke "Grandma is the driver" ke, kan? Tapi merempit di jalan raya mengalahkan aruah Senna. Kalau dah nama bawak baby dalam kereta, bukanke kena memandu secara berhemah. Baiklah kau tampal aje "F1 driver to be", barulah org tau kau akan merempit secara tidak profesional.


Sekian, tazkirah ari jemat.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

10 comments:

Kniedaz said...

hehe..best la tazkirah ni...terkena dalam lawak gitu..tapi bukan kena saya ye..hahaha

NenetPenne (NP) said...

betullll wahai puan doktor...
pastu kan queen in the car, sekali tengok...perghhh jantan..patut letak dragqueen in the car.... kah kah kah...

Makji Esah said...

apa2 pun sticker nya..merempit kat jalanraya adalah satu perangai yg sial.

Tijah said...

saya ada sticker baby on board.

errr...

saya ler baby ittew.
hiks.

makcikkantin said...

Etika jalanraya org kita...kebanyakan nya buruk....pegang je stereng trus hangin satu badan

DeLancrettLurpak said...

Kniedaz,

Hehe, entry ni khas kepada perempit jalanraya yg berselindung disebalik wajah yang ayu dan tampan, hehhehe

DeLancrettLurpak said...

NenetPenne (NP),

Betol gak ek.. lenkali kalau jumpe, tgk si jantanz itu atas bawah atas bawah, then gelaklah mcm syaitonn, hehehehe

DeLancrettLurpak said...

Makji Esah,

Org mesia terpengaruh dgn coolnya Adnan Sempit, tu pasal suka nak merempit, erghh!!

DeLancrettLurpak said...

makcikkantin,

Saya rasa kita patut sekolahkan pegawai JPJ balik, erk!

DeLancrettLurpak said...

Kak Tijah,

Baby lahh sgtt!!
Tau la bapak Cem panggil kak Tijah "baby" khennn, heheheh

Related Posts with Thumbnails