Tuesday, 12 February 2013

A Killer Question



Kalau soalan ni ditanya bukan secara face-to-face, impak negativenya mungkin tiada. Tapi cuba face-to-face, sbb nampak sgt based on instant judgement kan, confirm, confirm rasa mcm "Arghhhhh! Gemok sgt kewww?"

Soalanya adalah : Madam, how many months are you now?

Mcm gitu la soalan seorang flight attendant Tiger Airways yg sgt concern kepada saya hari jemat lepas. Saya pakai baju pattern cenggitu lah. T-Bag senyum2 je bila dgr dan T-Bag mmg hebatlah ambik hati saya, dia kata "Alaa, pattern baju awak tu mcm maternity blouse". Gituhhh. Terus selera makan saya kembali ke paksi normal, wakakka!


T-Bag mmg best!




Kau mampu PDA dgn laki sendiri dlm blog sendiri *pitamsssss*.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

Tijah said...

Nasib tiger airways. Kalu cap kurma airways kuriyes gak nak tau sapa. Hiks!

CS said...

DLL
I pun as best as T-Bag, ehem. I pun kata pattern baju you yg patut disalahkan, hehe.. (I ada insiden pasal pesyen baju yg ala preg. look tapi malu aah nak bitau).

Daddy Ziyyad said...

hahahaha...takpa...kita salahkan baju..

Kazaztan Team said...

ehehehhehe....suwiitttt

Related Posts with Thumbnails