Friday, 25 January 2013

Tatabahasa Nazi lah sgttt.

Terganggu OK kosenstrasi saya mencari ilham "kecik", tgk ayat terakhir dkt papan penyata dlm tandas ini, "hanya tisu tandas boleh dibuang ke dalam mangkuk tandas bagi mengelakkan tandas tersumbat". Ia mcm membawa maksud kalau tak buang tisu tandas dlm mangkuk tandas, tandas akan tersumbat, apakah?


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments:

AiTotYati Mat said...

better tulis jangan buang apa2 dlm toilet bowl tu.

bahasa mencerminkan bangsa *ecewah

Dr Singa said...

gud morning Grammar Nazi!!'
:)

NenetPenne (NP) said...

i faham mcm ni... hanya tisu tandas sahaja dibenarkan

sebabnya ada juga orang buang sanitary pad dalam tu..

Kniedaz said...

Patutnya semua tak boleh buang dalam mangkuk tandas kecuali yang besar n kecik tu je...hohoh

CS said...

DLL
Ayat tergantong tu.. Diharap takde yg tergantong datangnya dari you, ahaks.

Setuju dgn statement dari Kniedaz...or maybe kalau nak muntah boleh gak dilepaskan kat dlm tu...kaaan?

Swift Lucy said...

Tips for taking care of dogs.

Related Posts with Thumbnails