Wednesday, 2 January 2013

Pyjama

Yaya: Mommy, why I'm wearing pyjama?



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

22 comments:

bujal X said...

Yaya sekolah kat sini kan? British accent dia pekat tak?keh keh..

blu4sky said...

eii budak yaya masuk school..

DeLancrettLurpak said...

bujal, pada telinga saya, dgr mcm biasa je, tapi sedara mara kwn2 ckp, accentnya sgtlah pekat

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,

a'ah, dia sgtlah happy, walaupun 3 jam je tadi

makcikkantin said...

Y in pyjama?...night skool ke apa? :)) cute yaya

DeLancrettLurpak said...

makcik,

school shirt tu kan checkered shirt, tu pasal dia ingat pyjama, hehe

kucingorengemok said...

ah poh nak pilih tadika untuk anak tengok rupa uniformnya jugak, hehehe

Tijah said...

nasib suar pendek. kalu suar panjang balik2 skolah bleh terus tido ye yaya. hiks. selamat bersekolah nak!

Liasari said...

hahahaha, cute lah yaya. yup, kekadang terlintas juga awatlah kindy uniform kat sini rupa mcm pyjama.

AiTotYati Mat said...

Haish si pipi labuh ni

Nor Azlina Yusof said...

cutenya. dia blh faham ka kwn2 ckp melayu n kalu ada dialek

Chik Att said...

Dah sekolah ....

Selamat ya yaya

Ayu said...

Hahahhaha soalan ko Yaya oii.. Redha ye beruniform pyjama hari2. Pyjama pun, Yaya tetap handsome di mata acik nak oii :)

DeLancrettLurpak said...

kucingorengemok,

tak dpt saya bayangkan ah poh intip tadika keliling rumah KOG, agaknya berapa tadika la yg menjadi mangsa, hehe

DeLancrettLurpak said...

Kak jah,

jimat dynamo kek rumah den, hehe

DeLancrettLurpak said...

Liasari,

Maybe sebab kain jenis ni murah kot.

DeLancrettLurpak said...

AiTotYati,

Tak berapa labuh lagi dahhhh

DeLancrettLurpak said...

Azlina,

Dia paham sikit2 je, itupun mesti guna bahasa melayu baku

DeLancrettLurpak said...

Chik Att,

Thanks Chik Att

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Aku kesian gila kot kat mamat ni, dia kata dia tak suka apa yg cikgu dia hidang. mana taknya, masa kat sana, lunch hebat2, isk!

Real Life in Malaysia said...

... wahhh besar name card abang yaya tu ... :)

Nana said...

hahahaha... Im more interested in how did u answer his Q.

Related Posts with Thumbnails