Wednesday, 30 January 2013

Kalau Meja Sepah, Barulah Rasa Diri Ini Efficient





1. Baju dari Zalora, gua marah2 lalu gua online shopping, hehe. 
2. Papers yg nak kena baca, hempphh!
3. Anti-histamine, gua kalau baca status2 getiks kat FB pun gua rasa allergic, tu pasal kena ada anti-histamine all the time.
4. Correction thesis yg half way siap, baru nak ngadap, katanya nak hantar jemat ni, harapan la jawabnye.. T______T
5. Check planner uols, mak dah kertu!
6. Roti toast dari Old Town White Coffee, kot la perut mengamok, eeee takuttt!!!
7. Untuk awet muda, minum la ayo masak bebanyak ye, kehkehkeh.
8. Kot la tetiba nak mengadap bos, sila touch-up sikit muka, takut boss pun lari lintangpukang, muka ku dgn muka abg life guard swimming dah tiada bezanya, kehkehkeh.


Photobucket

12 comments:

Daddy Ziyyad said...

hahaha..baru la nampak bizi kan...

berjaya pengiklanan zalora kan...keh keh keh

NenetPenne (NP) said...

meja i pun sentiasa sepah..konon mcm busy and efficient, walhal busy berblog..opssss

AiTotYati Mat said...

hahahah samalaaa meja sepah.

blu4sky said...

ye setuju...kalau meja tersusun barang susah nak jumpa..hahahaha..

DrNotts said...

kat bawah keyboard tu ada apa2 tak? hmmm

Noni said...

Hehehehe... barulah terserlah kebizian itu. :) Kang meja kemas nau, org igt tak wt keje pulak. hehehehe

DeLancrettLurpak said...

Daddy Ziyyad,

Kan? Murah la saya bajunya compare tu kedai kat sini yg erghh!!!

DeLancrettLurpak said...

NenetPenne (NP) ,

Ni teknik ni namanya, bos putus nafsu nak bagi extra kerja bila tgk meja kuli dia mcm hapa je, hehehe

DeLancrettLurpak said...

AiTotYati Mat ,

Meja je sepah, otak sgt lah organize, ahaks!

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,

kan, kalau meja tersusun, mesti ada barang ilang, hahaha

DeLancrettLurpak said...

AuntyNotts,

Bawah keyboard tu list of expenses bulan ni, hahahahahha

DeLancrettLurpak said...

Noni,

Orang pun tau, minah ni kalau bersepah maknanya dia mmg masuk opis, kalau bersih je tu, dia nak pegi travel la tu, hehe

Related Posts with Thumbnails