Thursday, 17 January 2013

Birthday Effa-Ashley @ The Bing

Jauh OK lunch semalam, demi geng mesyuarat tingkap, kami bersemangattt!!!
Makan dkt The Bing yg sebelah Choice Premier tu, kalau taktau, angguk je tau.

Birthday girl punya lunch, kenyang gile katanya, pastu ngantuk, nasib baik dirinya cuti, saya mengantuk sampai sakit kepala OK semalam, balik rumah petang tu terus terbongkang lepas telan acti-fast yg tak berapa fast sgt.

Kak Su's, lepas makan mata naik gatal2, apakah? Mungkin allergic pada lettuce T_____T

Puan blog punyew, chicken ceasar salad je uols, mak kan gems, tapi ni namanya diet olok-olok, hehe. Salad ini sgt lah sedap, kalau dtg sini, mmg lah ini sahajo yg saya order.

Eh, tadi baru kata diet, hehe, ni saya punyalah, ni adalah caramel ice blended, rasa so-so je lah, takyah terliur lah ye.

Saya dah tak layan resepi rahsia punye cake, yang ni laaaaaagi sedap, New York Cheese cake, nyums!

Oreo cheesecake, rasanya sedap, tapi lagi sedap air tangan saya, matiklahhh self-proclaimed kannn.

Gambar ini diambil sebelum mata kak sue kembang, erk! Birthday girl adalah disebelah kiri, wee wiittt!!!

Buat kawan-kawan yg jauh dimata tapi dekat dihati, terimalah ucapan, "nyamannnn aihhhhh".


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments:

Irfa said...

woola..kek itu sgt menggoda
dahlah ekon sgt sejuk petang hari ni

Effa Ash said...

sangat kenyang n gumbira..thanks kepada cik lurpark kerana sudi meraikan i..tak lupa juge kak sue

sarukman said...

ooo, kamek sik diajak. aok effa, maka sama kapit

Noor Haz said...

huhu..sorry xjoin marek..apapun besday girl bertandang ke rumah...hahha..sorry again xsempat mok polah choc cake for birthday girl....nyeh2...

Mak Piah said...

DLL:

kelak kita ke sia ok..lol. choice premier ya dkt ronabot BDC ya kah?

Nurrul Mohamad said...

nyamannn jellyyyy rinduuuuu

Related Posts with Thumbnails