Sunday, 20 January 2013

A year


Banyak benda saya nak story sama aruah,
story pasal hal belajau..
story pasal rumah agam brachos...
story pasal yaya "gewamp gewamp"..
story pasal opis..
story pasal ...
mcm-mcm..
saya sentiasa berharap saya dpt bagitahu aruah dlm mimpi...



Al-Fatihah buat aruah abah saya.




Photobucket

7 comments:

AiTotYati Mat said...

al-fatihah buat arwah abah.

abah Ai tahun ni akan masuk umur 68 tahun. so far takde darah tinggi kencing manis sume tu tapi ada mslh prostat. skrg kena mkn ubat utk prostat tu hari2. kalau tak mkn alamtanya akan end up dgn beg kencing di pinggang.

sentiasa berdoa semoga abah akan sempat melihat anak Ai suatu masa nanti(walaupun taktahu bila)

blu4sky said...

al-fatihah..moga roh arwah sentiasa dicucuri rahmat

liemaopurut a.k.a ana said...

al-fatihah

makcikkantin said...

Alfatihah. My ayah tahun ni dah 10 tahun...rasa cam baru ja mninggal

afendi ariff said...

Al-Fatihah!
Kita sama2 anak yatim sis!
Abah aku dh 12 thn....

Ayu said...

Al-Fatihah.. Moga ditempatkan di kalangan yg beriman. Amiin..

myjourneymyphoto said...

Al-Fatihah...
It's true, mine has been past seven years, he left us just few days after my first child was born.. seems that a lot of story for me to tell him especially about my child..

Related Posts with Thumbnails