Tuesday, 1 January 2013

2012

Banyak benda penting gak la jadik tahun 2012. Ada happy, ada sedih, gituh la life khenn. 

10 jan: Kami dpt berita yg abah saya masuk ICU.
12 jan: Kami bertolak balik ke Malaysia
13 jan: Saya jumpa abah and that was the last time saya bercakap dgn Abah, lepas tu abah mmg under morphine.
20 jan: Abah saya kembali ke rahmatullah.
Feb : A week after sampai di UK, terus jumpa boss. Boss cakap some people channel their grief to work but some people can't do anything while mourning. He asked me to take leave of absence if I choose the latter one. Pikir punya pikir, I chose to work, really hard I tell you.
End of June: Writing up + doing a few last bits of my experiments.
30 Aug: Submit my thesis for viva consideration
31 Oct: My PhD viva voce
30 Nov: Celebrating my 31st birthday kat Jasin uols! Diorg siap beli kek ok, dah lamaaaaaa gila adik beradik saya tak beli kek utk saya, kehkehkeh, diorg selalu belikan durian, mee bandong muar, satay, apa kheles kek khennnnn.
3rd Dec: Report duty.
31st Dec: Masuk rumah sendiri despite byk sgt problem rumah ni, kesengalan developer ni!

Life transition yg sgt mengujakan.
2013 ni, urusan di university of birm mesti diselesaikan secepat mungkin, gua nak convo!
Oleh itu, azam tahun 2013 adalah makan on-time.
Cerdik kan gua nye azam, confirm tercapai, kehkehkeh.

Photobucket

9 comments:

Kniedaz said...

Selamat menjalani tahun baru!

zdiana said...

selamat makan on time.. hehe

Amin A. R said...

azam yang bagus sebenarnya tu.... hihi..

Kazaztan Team said...

confirmed...tercapai..

bujal X said...

selamat tahun baru kak~~

CS said...

DLL
Kita nak copy azam 2013 awak. TQ for sharing :-)

p/s: masih tak tau kat mana letaknya stall jual cendol disana, disana...

Zoe said...

all the best 4 u.
dah,jom makan ;)

captainlukman said...

semoga semuanya ditanggung beresssssssssssssssssssssssssss. woll de besttttttttt

Dr Singa said...

selamat tahun baru Mim!!

Related Posts with Thumbnails