Monday, 10 December 2012

Yang Terindah Hanya Sementara

Meatball noodle, The Spring. Ni favourite T-Bag
Laksa Sarawak,  The Spring. Laksa yg ke-2 selepas laksa Johor dalam list laksa tersedap (list saya lah, list korang mana lah saya tahu, hehe).

Rojak Buah, Boulevard.

White Lady, Boulevard.

Teh C-Peng Special, my favourite, mesti minum setiap hari, matiklah membesar khennn.



Sedap sangat tak tahan, hehehe.
Lepas 15 minutes, gelas/mangkuk/pinggan pun liciiinnnnnn.
10 - 15 minutes punya bahagia.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

10 comments:

Daddy Ziyyad said...

Laksa Sarawak mmg best! Pernah makan sekali aja, kat KLCC

blu4sky said...

DLL,
balas dendam nampak..hahahah...
i suka makan laksa sarawak..bought the paste but sampai sekarang tak sempat nak buat lagi...

makcikkantin said...

Laksa sarawak tak pernah rasa lg...dll...ni qadha yg "ter-rindu" ke apa ni? :)))

ANR said...

sama lah kita kak. i mean selera. I love Laksa Johor. of course sbb pure Johor. 2nd is laksa Sarawak. nang nyaman. after that baru laksa utara etc. and Teh C Peng. oh my, cney mok dapat kat KL tok? yang nyaman?

meatball noodle? mee sapi kah. The Spring. tempat dating akan di kenang. hahahahaha

Mak Piah said...

DLL:
main kasar nampak.... tayang tayang gambar makan nok nyuruh mek ponek jak...iskk...

DeLancrettLurpak said...

Daddy Ziyyad,

Memang melazatkannnn, kann?

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,

I kalau buat dkt rumah, asik la ulang makan sampai kuahnya kering kontang, hehehe.

DeLancrettLurpak said...

makcikkantin,

nak kata rindu tu, tidaklah.. tapi pantang nampak, hehe

DeLancrettLurpak said...

ANR,

sidak padah dah ada di KL teh c peng special, tapi kmk rasa mesti sik pat lawan nok ada di Kuching tok ehh

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

Lamak udah ktk sik pulang Kuching aihhh.. pulang gik.. Laksa sarawak menantimuuuuuu...

Related Posts with Thumbnails