Monday, 31 December 2012

Tonggang Langgang


Gitulah skang ni uols. Bagi org yg dah biasa cempak semua benda dlm robok supaya luar robok tak sepah2 dan mata tak sakit, situasi ni adalah sgt tidak best. Saya mmg tak suka process settle down, sbb ia mmg drain you out *drain lahhh sgttt khennn*. Selagi kabinet tak siap pasang dan developer tak rectify problem rumah ni, mmg la hidupku tak selesa. Tadi engineer house ni dah makan dah amukan daku, monday next week tak settle gak, aku mmg buat serangan balas la dkt BDC office, mak skang kuat sentap uols, don't test my patience level gituhhhh.

Aaaarggghhhhhhhh!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

makcikkantin said...

Sabaq sabaq

blu4sky said...

DLL,

sabo..hope everything goes well for you this new year..
Happy New Year!!!

xxx

Real Life in Malaysia said...

mmm nak tolong jauh ... kami tolong doa supaya semuanya beres baik ... :)

Related Posts with Thumbnails