Wednesday, 12 December 2012

Tak Biasa

Orang tak biasa, mmg perangainya janggal sikit.
Orang tak biasa naik public transport, janggal juga pertama kali nak naik kan, mana nak bayar/amik tiket.
Orang tak biasa masak, mmg susah gak nak beraksi didapur.

Tapi yg paling best, kalau orang tak biasa jumpa orang hebat, dia mmg perasan dia je hebat.
Tak biasa jumpa orang kerja besau-besau, dia rasa gred 54 hebat abis dah.
Tak biasa jumpe org ada rumah besau, dia pikir rumah dia lagi besau.


Biasa-biasakanlah jumpa org hebat, supaya cakap tu tak berbunyi mcm kau sorang je hebat.
Diam - diam sudeyh.

Sekian, dari pencacai gomen.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

10 comments:

Noni said...

Lain macammmm jek bunyik. ;P

Setuju 150% lah Kak Dr. DLL. Mmg ada org yg pada dia, dialah makhluk terhebat dimuka bumi ni, macamkan dia jek yg pangkat besau.

Padahal, die xtau, pangkat kita pun same besau jek ngan die...eh! Hehehehe..

Kt your place tu kan, ade ke dapat 54 time-based? Tempat kite kan, ramaiiii..

DeLancrettLurpak said...

Noni,

Setakat ni faculty kami mmg takde yg dpt 54 time-based, semuanya performance-based.

Tak tahan juga kalu org ckp berdegor-degor ni, takut dengor, hahaha

Kniedaz said...

hehehe..biasala tu

makcikkantin said...

ape ke hey nye dll? ade org cakap besau?

captainlukman said...

Dah lama tak dgr org2 cakap besor, tapi lately ni ada encounter 2-3 org..tapi cam biasa kita senyum je lah sbb dia cakap besor pun kita kenal dia sebetulnya...malas nak zast..dengorkan jak hehe

DeLancrettLurpak said...

Kniedaz,

Kan, macam-macam sungguh la manusia nih

DeLancrettLurpak said...

makcikkantin,

hehe, biasalah makcik, ada org perasan dia sgt best, bernanah juga telinga saya, hahaha

DeLancrettLurpak said...

captainlukman,

telinga ko tahan takpe lew.. kalau ko tak tahan, nanti aku pinjamkan cili rumah mak mertua aku tauu...

Mak Piah said...

love love love love love

X

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,


muahsssss...xoxoxoxo...

Related Posts with Thumbnails