Tuesday, 11 December 2012

Masih Baru

Masih baru.
Masih coba menyesuaikan diri.
The first few days asik la sakit kepala sebab panas sgt di tengahari, pulak tu terkurang minum ayo masak.
Kerja belom banyak dan didoakan keadaan berkekalan selamanya begini.
*matikla eat blind salary khennn?*
Happy? Sudah lah tentu, sebab ada projek yang menunggu, kehkehkeh.
Rindu Bristol/Birmingham?
Setakat ini belom lagi.
Cumanya saya terkojut ala cimpanzi menengok rega barang yg mahal,
Baldi cap giant RM17.90, pengsan mak!

Membesar dengan jayanya bersama chipsmore, mug itu hadiah dari T-Bag and Yaya.

Kleenex tu khas utk student (niat suci sgt khennn)


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

18 comments:

bukankosong said...

serius

aku takleh hidup dgn biskut

Chik Att said...

Kedai rm2 .....ada baldi rm2 ...hehehe

kucingorengemok said...

garangkah hinggakan student berjumpa kena lap² air mata? huhu, takut!

DeLancrettLurpak said...

Bukankosong,

Itu snack aku kul 10am lahh.. tapi kan kalau busy, ada semug kopi plus 3 bijik biskut pun dah cukup utk perut aku yg besar ini...hehehe.

DeLancrettLurpak said...

Chik Att,

Err, tak pernah jumpa lagi kedai RM2 tau dkt sini...

DeLancrettLurpak said...

kucingorengemok,


kleenex tu utk student lap air mata sebab lecturer dia "baik" gilaaa.. nangis kesyukuran gituuhh, hahaha

Zoe said...

ha...ha..ha..
tang tisu tu aku tak boleh tahan nak gelak.eeerrr..bak tisu sehelai

**lap hingus**

DeLancrettLurpak said...

Zoe,

meh le dtg amik tissue sehelai je tau, hahaha..

muka aku dah cukup garang, tissue pun takda org berani mintak, kehkehkeh

Pink Mama said...

I tak beli dah tissue mahal letak kat ofis sebab asyik kena rembat sekali dengan kotak tissue tu. So sekarang i pakai tissue Sofe jer...murah dan atas kotak tissue siap tulis nama =)

Real Life in Malaysia said...

jealous tengok mug tu ... alahhhhai ...

Tijah said...

Ooo ingat beskot tu utk jamu student skali. Gittew....

Rozie said...

tak rock ar anak beranak basuh rumah tak pakai baju london underground yg i kasik! i nk gak glamer dlm blog uols!

monstorious wife said...

Tu baru baldi uollls... belom barang2 lain. rata2 sapa yg balik malaysia semua komplen barang mahal nak mati..
good luck!

DeLancrettLurpak said...

Pink Mama,

Hoih, kalau kotak tissu pun kena rembat, over la tu kann.. harus kena letak nama.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

Real Life in Malaysia,

Orang memberi kite menerima, hehe...

DeLancrettLurpak said...

Tijah,

Student telan liur jek la, lecturernya manjang aje le lapauuu.. hahahaha

DeLancrettLurpak said...

Dr Rozie,

Huih, baju putih kang kotor pulekss..U dah cukup glamour dah Dr Rozie.. kang terlebey glamour jadik Dr Rozmey pulek, hahahah

DeLancrettLurpak said...

monstorious wife,

Ye lah kan, org sana walaupun gaji GBP1500 boleh la beli baldi GBP5.. Gaji RM1500 kat sini, baldi harga RM17, pitam mak ok!

Related Posts with Thumbnails