Saturday, 22 December 2012

Cukup 3 Kali

Macam tajuk cerita pilem lak kan.


Ini bukan cerita pilem atau cerita tokok tambah kak senah masa tgh tlg buang uban kak milah, tak, ini cerita benar.



1) Masa saya jalan kaki sorang2 dari Kedai Safiah Taman Universiti Skudai nak ke kereta yg diparking dkt dgn Space UTM (sapa tak dpt imagine, nasiblah kauuuu!), saya disapa oleh 2 budak laki yg sedang menaiki motorsikal, diorg sgt mesra, tapi saya tak berapa mesra, sebab saya tak kenal diorg. 

Apa yg diorg cakap pada saya?


Tunggu jap.


2) Masa saya tgh praktikal di Seksyen 14, PJ. Saya  duduk menunggu diluar cinema GSC midvalley. Rasanya saya tgh tunggu kawan untuk makan sama-sama kot, dah tak ingat. Saya mmg duduk atas bench kat situ. Lepas tu, ada 2 orang laki tegor saya. Saya diam je sebab terkedu.




3) Satu lagi kes, masa di City Square JB rasanya. Dah tak ingat.


Ayat yg sama je.



"Besarnya bontot diaaaaaa!".



Aaaaaaaaa. 
Takde pun yg  kata "jaga jaga cik salmah, saya dtg niiii"
Musnah cita-cita zaman remaja saya tawwww


Photobucket

9 comments:

Real Life in Malaysia said...

he he ... hari sabtu ... tak tension bawa kerete ... nak maghah motosikal ... kereta tak bagi signal kat roundabout ke ... tengok ape ceghite DrDLL keluar ...

thank U kite pun tumpang gumbire ... AlhamduLILLAH ... :)

Mak Piah said...

Dr DLL:

sakit dorang kat ne pun kok ye?

Daknya tek kacak?

x

blu4sky said...

Eii mulut..mmg nak kena cabai je..mulut xde insurans..kuang ajaq

DeLancrettLurpak said...

a bit blur pulak saya baca comment RLiM kali ni, hhehe.. anyway, thanks kerana sudi mengomen tawww

DeLancrettLurpak said...

aok ehhhh, mcm la kacak gilak tek nakkkk

DeLancrettLurpak said...

kalau ada cili, mmg saya cilikan terus je

Real Life in Malaysia said...

Dear DLL, sorry ... it means ... bile hari-hari kerje entrynye mostly hot about things on the road ... hari tak kerje ... we are served with different kinds of surprises ...

:)

linda said...

Kong ajaq sgt wey jantan mcm tu. Atlis ko dpt pki size 14. Aku 2 size extra nokss

DeLancrettLurpak said...

true indeed dear ;)

Related Posts with Thumbnails