Tuesday, 18 December 2012

A** Hole Spot


Yang ni blind spot.
Source

Yang ni ass hole spot.

Orang nak belok kiri, time tu jugak la ko dtg dari belakang, baik punya standing kat tepi kereta, dah aku nak belok macamana, kot terlebih swing, kan ko yg tergolek?

Baru je mengumpat pasal benda ni dlm kereta, tetiba ternampak living proof dkt depan, dah la terjatuh tergolek, kena pulak marah dengan empunya kereta kat depan tu, nasib la labu...
Photobucket

9 comments:

blu4sky said...

DLL,

depa ni memang...bukannye nak tgk kereta..i hari tu siap kena hon dengan motor..padahal i dah bagi signal nak masuk kiri dah lama..and motor tu pun mmg jauh lagi..tapi saje kan nak juga menyelit kat situ.. aku langgar kang baru padan muka...

Daddy Ziyyad said...

hahahaha...mmg ass hole pun...

kita sikit punya awal dah balik signal nak masuk simpang, dia sedap2 aja mencelah dari belakang...tu yg boleh kena lenyek bawah tayar lori tu..

Kniedaz said...

saya selalu juga tak perasan ada motor di kawasan blind sport tu..tentang ass hole tu..kalau nampak banyak motor saya bagi je signal walau masih jauh..huhu

Real Life in Malaysia said...

DLL ... terminology yang paling apt yang pernah saye temui ...

tetapi kannn ... dalam hati selalu kesian tengok mereka kalau di timpe musibah ... maghah maghah juge ... kesian kesian juge ... :)

Real Life in Malaysia said...

p/s: sorry ... slow connectivity ... terlebih tekan send button ... tu yang delete tu ... :)

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,

kadang2 diorg tak nak considerate dgn kita, mmg sengaja je mengundang api kemarahan tawww

DeLancrettLurpak said...

Daddy Ziyyad,

Kan? Tak ingat ke family dkt rumah...eeeee

DeLancrettLurpak said...

Kniedaz,

Paling sakit hati kalau dkt roundabout, roundabout dah clear, kita nak masuk, dia tetiba leh muncul kat tepi, eeee, sakit hati guaaaaa

DeLancrettLurpak said...

Real Life in Malaysia,

Kadang2 rasa diorg ni main gamble nyawa je tau..

Related Posts with Thumbnails