Monday, 24 December 2012

5 Tahun Sudeyhh

5 tahun lepas Yaya keluar kot tingkap. Kesan "tetingkap" dan lelemaks mmg maintain ada. Mak dia tak berjaya pun get her pre-pregnancy weight, simpan sahajalah cita-citamu, haha. Yang pentingnya Yaya sehat and happy sudeyhh, mak ko shopping je lah dkt bahagian size L/14 tu khennnn, hidup ini mestilah ada improvement, termasuklah berat badan, matilahhhhhh.

Anyway, disebabkab life yg agak kelam kabut skang, mak ko tak dpt la buat proper birthday party, buat dgn cousins ajelah, pakai pyjama siap2, hehe..


katanya nak football theme cake, budak ni kalau tgk match, bukannya tgk betol2, dia hebat tang sorak jew, hehe. Cake dari resepi-rahsia. Sedap ke tidak? Not to my liking lah khenn. Mak ko fail cake deco ni, tu pasal malas nak bikin, budak2 pedulik hapa rasa cake, yg pnting cake deco tuh.

Yaya mmg gumbiralah, dpt jenjln dgn cousins nya on his birthday while mom and dad buat house errands, beli paip la, tunggu org pasang grill lah, survey high chair lah, mcm2 heh!

there goes Yaya's 5th birthday, thanks to his cousins sebab melayan org putih sesat ni, hehe.

7 comments:

Amin A. R said...

happy birthday buat yaya... :)

bukankosong said...

mak aih kek tuhhh

chumil wehh

Real Life in Malaysia said...

Selamat Hari Lahir buat anakanda Yaya ... semoga panjang umur, murah rezeki,selamat dalam perjalanan kehidupan ...ameen :)

Dr Singa said...

Yaya nak adik tak..?

Madam Sooyaree said...

Happy birthday Yaya! Cepatnya anak mu membesar!

Mak Piah said...

Happy birthday Yahya Jerrel Hipni * sebut YJH tu sambil angguk angguk macam Yaya buat dalam video dengan accent nya yang sangat orpohtez itu..mecik ai!*

** tah berapa kali MP ulang tayang video tu macam stalker pulak**

Kuih kek ya kac sekals.

x MP

makcikkantin said...

Happy birthday yaya....masa tiup lilin tu...dia tak wish 'stork' hantar baby lagi ke? :=D

Related Posts with Thumbnails