Monday, 19 November 2012

Yaya's Assignment


Alah, bukannya assignment Kajian Sejarah Tempatan pung!
Assignment nye adalah bawak Ellie si Elephant balik ker umah dan bagitau la buat apa dgn Ellie. 
Diorg baru start buat benda mcm gini.
Since this week adalah last week for Yaya, so Yaya jadik student pertama yg experience  bawak Ellie balik rumah (ish, bunyinya mcm si Ellie ni mcm hapa je khenn, wakaka!)
Cikgu dah pesan, kalau takda gambar pun takpe.
Takpe, kalau setakat print atas A4 takde masalahnya, hehehe.

Gigih ok amik gambar setiap event. Gigih jugak mak bapak dia buat karangan, haha. 
Yaya tinggal tulis "Y A H Y A " je dkt page belakang, kekonon signature la khennn. 

Anak aku dah selamat tdo, Ellie ni boleh lak mata terbuntang lagi, hish!


Next time bawak assignment yg mencabar sikit nak, ni tak tercabar langsung kepala mak pak ko pikir, hahahaha.

Jap, ni assignment sapa ni?
Photobucket

10 comments:

zdiana said...

assignment mak ayah ni.... hehehehe..

Kazaztan Team said...

dah rindu nak buat assignment ke...dok bantai kerjakan assignment anak lak

Real Life in Malaysia said...

la ... bagilah chan (chance) kat anak menunjukkan bakat nya pula ... mak nya bawa lah rehat ... :)

makcikkantin said...

haha Ellie boleh bawak balik mesia?

Daddy Ziyyad said...

kah kah kah..

tak aci!

DeLancrettLurpak said...

zdiana,


Mak pak yg terlebih excited sebenonye, hahaha

DeLancrettLurpak said...

Kak Kazaztan,

Kalau assignment comey mcm ni, semua pun suka kannn, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Real Life in Malaysia,

mak budak ni mmg over sikit, hahahah.

DeLancrettLurpak said...

MakcikKantin,

Ellie tak leh bawak balik Malaysia.. redho je la.

DeLancrettLurpak said...

Daddyziyyad,

Ni baru sikit, kalau agaknya, anak dpt assignment buat scrapbook ke, confirm mak paknye lagi syiokk

Related Posts with Thumbnails