Monday, 26 November 2012

Selamat Jalan Kesayangan






Benda yang ketiga dibeli masa mula-mula sampai di bumi Hengland.
First item was Yaya's car seat and second item was Kakak Garmin.
Gigih driving ke Leeds laki bini untuk buat purchase, second day lepas jejak kaki di tanah Hengland yg masa tu buleh tahan sejok juga.


Semenjak saya tahu kewujudan kereta ini pada tahun 2003, saya jatuh hati.
Sampai hari ni saya masih jatuh hati.
Ini adalah material item yg sentimental pada diri ni, senta-materialistik sgt tawww!
Macam-macam kenangan dgn S60 ni, pernah nangis dlm kereta sebab saya nervous driving sorang-sorang dlm snowing yg macam hapa je, ish mcm2 lah.
Tapi tak buleh nak bawak balik atas bermcm-mcm alasan, so the best way is kita let go pada yg memerlukan.


Selamat Jalan Kesayangan.

*Masa kereta dah pegi, eksyen pegi lap lemari, sodih ya amekkkk!
Sambil lap lemari, sambil nyanyi dlm hati 

Kehkehkeh.

Photobucket

18 comments:

Real Life in Malaysia said...

Assalamualaikum DLL dear ...

adoiii ... tak mau lelap mata ni ... rupanya empathy ada oghang sedih berpisah yang di sayang ... :)

Makji Esah said...

Ehh..tak bawak balik ke?

Ayu said...

Alahai sedihnyaa x ikut blk. Tsk tsk....

DeLancrettLurpak said...

Real Life in Malaysia,

Tak pernah saya ter-attach dengan brg material mcm gini...mmg syahdu gak la, heheh

DeLancrettLurpak said...

Makji Esah,

Tak dapek la bawak balik, banyak keroje nak bawak balik, satu hal nak tunggu clear dkt MITI.. hish!

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Kesian kann? Isk

CS said...

DLL
I feel you..

Daddy Ziyyad said...

student AP tak lepas ke? bawak balik la s60 baru..hihihihih

NenetPenne (NP) said...

balik mesia, beli lain yer...

Fazira said...

why why.. ??
what happened.. naper tak boleh bawak balik pulak?.
ishhhhhh.. tak citer pun gosip nie

DeLancrettLurpak said...

CikSom,

Dulu pun Cik Som pernah mengalami benda yg sama kan? Sedih kan CikSom?

DeLancrettLurpak said...

Daddy Ziyyad,

Saya tak berkenan design baru S60, dah rupa mcm Honda sikit2.. Saya paling suka batch yang ini.

Hassle lah nak bawak, nak tunggu lama pulak tu, hemmm

DeLancrettLurpak said...

NenetPenne,

Dkt Malaysia harganya melampaui batas. Yang ni beli cash, dkt Malaysia tak dpt saya nak beli cash,mahal gilo!

DeLancrettLurpak said...

Fazira,

Sedih taw fazira, ni kereta yg banyak berjasa.. sobs sobs

azieazah said...

Takpa la. Balik sini bukak kisah baru.

DeLancrettLurpak said...

Kak Azie,

Kalau takde yg lama, mana nak dtg yang baru, kan kak kan?

Silver Fern said...

Dr Lurpak, i feel you.. :'(
But we sold ours to the nephew, bila balik kampung down under bleh la tgk lagi.. at least it is still in the family.. Gituh...

Silver Fern said...

Dr Lurpak, i feel you :'(
But we sold ours to the nephew, so bila balik kampung down under bleh la peluk2 cium2 lagi..
At least it stays in the family.. Gituhhh

Related Posts with Thumbnails