Tuesday, 27 November 2012

Rahsia Badan Sedap


Matikla mengaku badan sendiri badan sedap kan?
Sedap sangat ke? 
Daging tetel je lebih, wakaka!

Favourite dessert dari dulu sampai sekarang.
 First attempt nak buat masa zaman undergrad, masa cuti sem.
Memang haram tak dpt apa, kecuali mangkuk pecah.
Last attempt berapa bulan yg lepas.
Texture dah ada tapi bau telur hanyir gila, tak sanggup la pulak nak makan.

Tapi selama dkt Hengland ni saya bahagia walaupun tak pandai buat creme caramel.
Sebab ada jual dkt Asda/Tesco/Sainsbury's.
Dkt Tesco 70p dpt 6 pack kecik mcm kat bawah ni.

Cukuplah utk dessert lepas lunch/dinner khenn?
Ahhh, sejok2 masuk tekak, nyums!
Photobucket

6 comments:

Real Life in Malaysia said...

:) days of last rush before the journey ye ... :)

perlahan-perlahan ...

Cik Pah said...

peveret ku jua..

DeLancrettLurpak said...

Real Life in Malaysia,

Pesanan kepada hati sendiri, "bertabahlah", hahaha

DeLancrettLurpak said...

Cik Pah,

Kan Cik Pah, sojuk yo masuk tekak, hehehe

azieazah said...

Kalu dibekukan macam eskrim, laaagi sedap!

DeLancrettLurpak said...

Kak Azie,

Ye ke? Nanti saya coba tau

Related Posts with Thumbnails