Monday, 5 November 2012

Busy yang ni pulak...

Hoih, letih oi mengadap benda ni.
Tak sangka rumah yg sekangkang giant platipus ni boleh mengumpul banyak gila barang.
Ni kawasan ruang tamu, belum lagi tgk second bedroom, pitam okeh!




Ni pun berhenti sebab kotak dan bubble wrap dah habis.
We have exactly two weeks to pack, phew!

Photobucket

18 comments:

blu4sky said...

ohh DLL,
mempacking satu hal...nanti nak unpack satu hal lagi...mengemas dan menyusunnyer lagi.. bayangkan.. bayangkan.. :p

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,


adoii!!!
mesti miserable hidupku nanti kak oi!

Dr Singa said...

kalau 5 tahun.....
satu kapal!!!!!!!!

anakdara said...

huh? dh masok brg2 di atas padong ya sik? sikpa..berbaloi2 ya..lelah skali tok ajak..

makcikkantin said...

Ooo dah start packing dahhhhh. Yg tak berapa nak bw balik tu...garaj sale je

bujal X said...

bila nak berlepasnya?

NenetPenne (NP) said...

u dah nak balik malaysia dah ker?

suhana azlin said...

good luck bebeh!

aku nasib la blk msia menumpang umah omak eh. kut ada rumah sendiri mau berkontena gak bawak balik.

DeLancrettLurpak said...

Ibusinga,

Nanti kang masuk Buletin Utama pulak, pecah record uols!

DeLancrettLurpak said...

AnakDara @ K.su,

Udah kmk mbak turun brg dari atas padong ya.. ya lah penuh dibilit san ktk tdo ya.. angol nyawa ehh

DeLancrettLurpak said...

MakcikKantin,

Brg yg tak bawak balik adalah wet food sajo, yg lain kasik angkut.. heheh..

DeLancrettLurpak said...

Bujal,

17Nov kontena ku jalan..
Tuan punya badan lambat le sikit khen

DeLancrettLurpak said...

NenetPenne,

yup, sudah hampir habis perjuangan ku disini, ewahhh!

DeLancrettLurpak said...

Suhana,

Aku rasa kalau ko dkt tmpt aku, mungkin ko akan sama naik dgn aku menshopping, hehehe

NenetPenne (NP) said...

kenapa tak stay sana jer? or memang kena balik?

DeLancrettLurpak said...

NenetPenne,

Gomen sudah panggil balik bertugas uols, terpaksa la balik dgn berat hati ini, ewaahhh

NenetPenne (NP) said...

mungkin gomen sudah kekurangan talent kat malaysia tu pasal gomen panggil balik semua anak malaysia agar menabur budi kat negara sendiri...

DeLancrettLurpak said...

NenetPenne,

Saya mmg bonded dengan gomen for 8 years.. so baliklah kami nanti, sobs sobs

Related Posts with Thumbnails