Thursday, 29 November 2012

After 3 Years 9 Months..



Bristol, England, 2012.


Oh ye, selamat pulang ke tanah air
1) Hajah Rohana Abd Majid, omak den baru sampai dari Mekah pagi2 hari ni. kek airport.
2) Family adik den dari Norway sampai potang hari ni kek airport.


Selamat lah berjet-lag secara berjemaah, hehehe.


Kepado adik den, diingatkan jangan merempit di jalan raya.
Yang benar,
camera AES, khenn?
Photobucket

13 comments:

kapitan said...

hehehe so cute je bye dia, macam teletubbies hehehe. Selamat jadi burung antu nanti hehe

Real Life in Malaysia said...

masyaAllah ... cam mano ni nak cakap ngan budak kampung kito ni ... sambil main guli ...

eh kona ko guli yaya ni ... :)

Boleh jadi peer teacher kawan-kawan sekolah insyaALLAH ...

Buat ibunda ... Mabruk ... semoga dikurnia Haji yang mabrur, ameen ...

faraherda.razalan said...

Hehehehe! AES eh? Apapun, slmt pulang utk mrk!

Mak Piah said...

My name is Yayaha Jerrel Hepney..!!!eeeeeeeee orang putih nihhhhhh..kekwatttt sangat.

Gigit dia !!! Gigit dia !!! Gigit dia!!!

sabby said...

so cute!!! nak gigit, bagi pinjam yaya boleh? tumpang kasih sayang :) haha! i love his uk accent!

sarukman said...

Kapitan,


hahaha, teletubbies tu scary ok, hahaha

sarukman said...

Real Life in Malaysia,

Thanks dear.

Dia kona la guli, dia panggil marbles, hahahah

sarukman said...

faraherda.razalan,

hehe, itulah tak pasal melayang duit, baik simpan duit, leh makan seafood, hahaha

sarukman said...
This comment has been removed by the author.
sarukman said...

Alamak, terguna google account laki den, hahahaha

Ayu said...

Alahai comelnya accent dia. Moga berkekalan gitu :)

Daddy Ziyyad said...

selamat kembali ke tanahair buat omak awak..Yaya speaking london ke, speaking Nogori nanti dgn uwan rohana? hihihih

nuriL said...

cute sungguh yaya ni..
dah ade calon menantu lum ni ahaks!
mcm adik harry porter pun ade. erk. harry porter ade adik ka?
ahahah..
Dr mims, happy birthday!
wah sambut di awangan ko

Related Posts with Thumbnails