Friday, 30 November 2012

31 Tahun meh


Selamat hari jadi yg ke 31 kepada diri sendiri.
*Matiklah mencapub secara terang-terangan, ahaks!*.
Hadiah kepada diri sendiri  bolehlah diclaim kepada diri sendiri dlm tahun 2014.
Tahun 2013 manyak mau pakai duit meh.
Tu lah sapa suruh tak join MLM, kalau join dah lama kaya, leh posing sambil kipas duit, erk!


Di saat ini, saya adalah di dalam flight cap wau (pinjam vocab Mak Piah).
Seat no.. eh over pulak khen.
ETA di KLIA kul 6.30pm (Mesia)/10.30am (Hengland).
Terus ke Ja-Saint (pinjam vocab Cik Som).
Benda perlu dibeli pabila jejak kaki di KLIA adalah jelly kelapa kat food court bawah tu, hehe.


Hari senin report duty, wuwuwuwu.
Bertabahlah diri ini!


psst ...SELAMAT PENGANTIN BARU PUAN FAZIRA!
Photobucket

14 comments:

blu4sky said...

dah sampei ye DLL...welcome home and Happy Birthday!!!


hOtMaMa said...

Welcome back & happy birthday Dr!

NAT said...

sedap kn jelly kelapa tu..nyum..nyum..:)

Noni said...

Happy birthday, kak!

CS said...

DLL
Happy birthday ... mudanya diaa!!
Semoga selamat dlm perjalanan..

Hari Senin dah report duty? Alaa..hari Ahad mlm kita baru nak mendarat ke Ja-Saint County taw..

Pink Mama said...

Happy birthday DLL

Kazaztan Team said...

selamat hari jadi & selamat pulang..& selamat berkerja dan berkerjaya...ehehheheheh...

~mrs azmi~ said...

HAPPY BIRTHDAY! KITA SHARE BIRTHDATE! HIHI

Daddy Ziyyad said...

hepi besday DLL !!!!!

Moga bertambah rezeki, diberi kesihatan...

Kalau join MLM, dah boleh posing tayang2 BMW ( hutang bank! ) ~ bahahahaha

Effa Ash said...

mims calling2 lak mun da report duty..tidak sabar mau lunchie lunchie ama kamu..mek kelas pagi ya till 11..lengkap gitu...ada mek padah kak sue tek

Real Life in Malaysia said...

Selamat Panjang Umur, Murah Rezeki, Sihat wal 'afiat sentiasa dalam rahmat Allah SWT ... ameen

selamat kembali ke tanah air dan selamat bertugas ...

:)

Cik Pah said...

Happy birthday!! Semoga tercapai segala hasrat.. :D

Mak Piah said...

Selamat pulang ke tanahair, Ja Saint.

Happy birthday Dr DLL!!!

< kitak jadik DR, ada urang mintak MC tengan kitak kelak >:

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,

Thanks dearrrrr :)

Related Posts with Thumbnails