Tuesday, 9 October 2012

Stubborn Sly Seven

Saya adalah di Londang, membawa rombongan yang tak berapa nak cik kiah sangat.



Ada ahli rombongan yang bertaraf "The Stubborn and Sly Seven.


Adiknya yg berumur dua tahun takde pun menunjukkan belang Terrible Two.



Sabau je la.



Kalau anak sendiri mmg mendapat la sehelai smack dikaki atau sepinggan cubit-cubitan, pakkal anak orang, naik juling bijik mata menjeling, heheeh.




Sabauuuuuuuu le sesangat ni weyyyy!


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

5 comments:

bujal X said...

eksaited lebih kot~~

-gedek! said...

cubit?

apa kelas?

setrika tu!

DeLancrettLurpak said...

Bujal,

Emaknya sudah kata anak dia ni mmg mcm gini, jiran diorg pun complaint, aiyak!

DeLancrettLurpak said...

Uncle Gedek,

hehehe, kalau ikut rasa mmg binasa.. sakit mata saya terjeling2 tauuu

suhana azlin said...

Erk. Apakah?? Diva sgt ke budak tu? Kalau ada adik kecil means dia dah besar gak la kan?

Alamak anak aku pun diva gak nih, mak takut la pulak kang ada makcik terjuling menjeling, Mintak dijauhkan la kan....

Related Posts with Thumbnails