Thursday, 18 October 2012

Orang Sakit dan Sarapnye plus Dinner+Sarap utk org Nervous

Org sakit, muntah tgh malam, sakit perut dan dizzy, dia kata lah. Bibir merah tu demam lettew.

Biasanya buat mushroom french toast utk dia, 3 keping mcm ni tak cukup. Bila dah sakit, sekeping pun susah nak perabih.

Mee Kari utk orang sedang nervous tahap melampau. Biasa boleh makan 2 mangkuk, tapi yg semangkuk ni pun dah kembang tekak nak perabih. Habis gak la khenn, membazir itu amalan shaitonirrajim, hehe.

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

4 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Assalamualaikum,
Speedy recovery utk si kenit..
& barakah day ahead..

CS said...

DLL
Roti yg tak habis tu, siapa yg perhabiskan??

DeLancrettLurpak said...

Walaikumsalam,

thanks :)

DeLancrettLurpak said...

Bik Thom,

Sungguhla ajaib, saya letak pinggan dkt dapur, alih2, masa nak punch card dkt dapur, tgk pinggan dah elok tepi sink, ajaib2.. sapa la yg makan eh?

Hehehe

Related Posts with Thumbnails