Tuesday, 16 October 2012

Idle

Semua benda pun idle.

1. Urusan dengan jabatan gomen tu pun idle (eee, ni mmg bikin sakit hati!)
2. Urusan dengan Univ yang kat sini pun idle.
3. Urusan nak buat sesuatu yg bersifat akademik pun idle sebab "idle no 2", grr.
4. Nak shopping secara bersungguh2 pun idle sebab "idle no 1" tak selesai, double grr!!!

Banyak complaint kan?
Apo nak buek, semua benda bukan di hujung jari, kena harapkan orang, grrrrr!

Nasib baik perangai ke dapur tak idle, kalau tidak terkurus la pulak nanti, wakaka! *ada hati*.

Sudilah rasa terung berlado ku, ewaahhh.
Makan dengan ayam masak korma, waduuhhhhh!

Tak lama lagi balik Malaysia, confirm pots and pans pakat "idle" dlm robok.
Percayalah.
Janganlah salahkan saya, salahkan pots and pans tauuuuu, :p.
Photobucket

4 comments:

Noni said...

Haruslah mengqada' segala makanan yang tak dapek selama ni kan? hehehehe... by the way kak, kalau balik melaka, mau jugak ketemu. :)

makcikkantin said...

makcik rasa telahan DLL, "balik sini pots & pans pkt idle" tu betul.
I observe most yg dah balik sini dah fully occupied pouring out what you take fr there....

i hope u still find time, insyallah

DeLancrettLurpak said...

Noni,

hehe, lama lagi nak balik Melaka, kami singgah Putrajaya 2 nights bila dah sampai Malaysia. Then to Kuching, because kena report duty straightway, sadis betol kena masuk keje terus ni weyyy. We'll roger kalau kami kat Melaka :)

DeLancrettLurpak said...

McKantin,

Will try my best to cook on weekdays, so that weekends boleh pi makan2 dkt kedai with family, heheheh.

Related Posts with Thumbnails