Monday, 24 September 2012

Which One?

I have one stack of new maternity pants/jeans and one stack of new+used pair of jeans which I can put on (quite a struggle la I tell you) but I can not zipped it, let alone to do the button, erk! Both stacks went straight into the box la kan, nanti sampai Malaysia baru bukak balik. At my final term of my last pregnancy, I gained 24kg of weight, so I guess the next one will probably the same. I think the combination of coke+ teh tarik during lunch for almost every day was the culprit, patutle diabetic masa pregnant ye dak? Let's hope I'll be able to wear any of these pants, be it maternity pants or size 10 jeans, soon. Apa2 pun gua terima, ;)


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

10 comments:

kucingorengemok said...

err, the next one? currently going through one or foreseeing the future?

umimiqdad said...

hehehe :)kelakar sangat "salma hayek to be" sebab saya pun suka simpan baju lama konon2 boleh kurus balik nanti...huhu

bukankosong said...

asal salma hayek?

fika79 said...

kahkahkah..packing tanak gempak lak kan..ko cuba try test tulis kat packing list nak bagi kastam tgk tajuk tu..mau diorang gelak berjemaah.

DeLancrettLurpak said...

KOG,

kalau bule nak sekarang le kan, hehehe

DeLancrettLurpak said...

umimiqdad,

mane le tau kan, berangan mesti hebat, hehehe, lagipun jeans ok kalau disimpan, blouse kalau disimpan takut dah out dated fashionnya

DeLancrettLurpak said...

bukankosong,

figure salma hayek adalah best, hehe

DeLancrettLurpak said...

fika79,

hehe, dlm customs list, aku letak " baju buruks" haha

PUTUBAMBU said...

wah..new coming baby....
bagus..bagus...

balik m'sia nanti..jangan lupa email utk jumpa2an ye... hehehhe
(kalau kat KL ler)

farhan_farhana02@yahoo.com

DeLancrettLurpak said...

Kak Putu,

Saya tinggal dkt Kuching bila dah balik Malaysia.. :) Tapi sekali sekala saya balik la semenanjung, jenguk mak dan adik beradik saya :)

Related Posts with Thumbnails