Friday, 28 September 2012

Simple at its Best


T-Bag and Yaya nak makan fried chicken.

Saya dah muak gile makan fried chicken.
So saya makan benda paling  simple tapi melazatkan.

Grill mackerel, sedikit sambal ikan bilis and kicap+cili+air limau = best!


Yang ni lagi "simple" bahasanya.
But, seriously UM? Seriously?

Photobucket

6 comments:

blu4sky said...

i nak yg 2nd grilled mackarel ngan kicap cili tu.. tgk kicap cili tu pun dah terliur..hahaha

errr yg part gambo wanted tu diorang translate pakai google translator ke..

azieazah said...

Teringat kampung? Sambal cili...!

T said...

Saya tak paham poster itu. The last two sentences sangat memeningkan kepala. Tajuk pun sama.

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,

masa I kecik2, kalau mak tak sempat masak beria2, kami mmg makan ikan grill pan, sodapp!! hehe..

kan, heran pulak saya, kesian officer ni, habis la nama dia..

DeLancrettLurpak said...

Kak Azie,

Nyumss!! Kak Azie panggil apa, sambal cili juge ke?

DeLancrettLurpak said...

T,

Mmg tonggang langgang.. hemmm

Related Posts with Thumbnails