Wednesday, 19 September 2012

Perkara Kurang Cerdik yang Pernah Dibuat #1

Masa umur 8-9 tahun.
Saya dan kawan saya main-main depan rumah kami dkt Taman Mawar, kalau korang taktau kat mana Taman Mawar, imagine jek la Taman Cempaka T_____T.
Tetiba nampak orang macam nak ambik gambar, alaa mcm nak shooting.
Kami berlagak menari-nari.
Kami perasan kami cute gila.
Lama gak kami menari, berlakon-lakon.
Sampailah mak kawan saya tu jerit, suruh masuk dlm rumah.



Sebenarnya orang tu tak shooting drama pun.
Orang tu nak ukur jalan.


Mesti mak kawan saya tu malu gila tengok perangai anak dia dan anak jiran dia, 
nasiblahhhh.
T______________T




Photobucket

14 comments:

Mak Piah said...

mecikkkk nar nyawa mek kitak owh...mek ada juak pia.
Mek pernah melanggar cermin di Hopoh. Kotan tek excited ada soping mall banyak cermin. Caken ada juak!...LOL

Mak Piah said...

ralat: kamek ada juak molah pose pose cute gia yang kinek tok rasa pose mintak tuku palak.

kucingorengemok said...

hahahaaha... and ni baru no1?

nurdani said...

taman mawar,rawang ke?

bukankosong said...

malu wehhh

kronik

haha

Nor Azlina Yusof said...

hahahhahaa..kelakar..saya punya diploma majoring in survey...so merasa la guna alat2 ukur..tp la dah lupa dah...pasal x praktis..

aliaaroslan said...

surveyor? second oldest job in the world...

DeLancrettLurpak said...

MakPiah,

Mesti ktk kekaguman tangga kecantekan ktk thru the mirror dkt Hopoh ya, wakakaka!

DeLancrettLurpak said...

MakPiah,

Gine pose cute-cute depan cermin? Duck face? wakaka!

DeLancrettLurpak said...

KOG,

Tabahkah lah hati membacanya nanti, hehehhe

DeLancrettLurpak said...

Nurdani,

Taklah, Taman Mawar, Kuching. :)

DeLancrettLurpak said...

BukanKosong,

Dasar mencapap dari kecik wa cakap lu, wakakaka!

DeLancrettLurpak said...

Azlina,

Phew, panas ok orang tu ukur pukul 3pm gitu.. tabah jek la

DeLancrettLurpak said...

Aliaa,

First oldest job?

Related Posts with Thumbnails