Thursday, 27 September 2012

Kerja Pertama Beliau..

Dalam biometric terang2 tulis work permitted kan.

Of course la kena kerja dengan mak nya kan, hehehe.
Jadik model blog cabuk mak kau sudah lah nak.
Takda gaji la tapi omak kau student poket berlobang, makan sodap dijanjikan (sodap ditokak omak eh jadik laaa, hehehe).
Dah besar nanti jangan saman omak kau yo, sobab guno gambar takdo permission, hehe.


Mari lew menderma uols!


Photobucket

6 comments:

sarukman said...

YAYA! PERGI CARI KAYU API!

DrSam said...

Hebat kecil-kecil dah dapat work permit. Dulu-dulu nak dapat permit macam ni sikit le punya susah. Kedai part time kedai pizza aje le.

Dr Singa said...

sedap ahh nama dia!!

DeLancrettLurpak said...

Sarukman,

Bagus! Mak pak berlingkor atas katil, tdo aje kejenye, anak disuruh buat kerja! hishhh!!!

DeLancrettLurpak said...

DrSam,

heran juga saya, visa yg sebelum ni tak tulis mcm gitu pulakk..

DeLancrettLurpak said...

Ibusinga,

Namanya Yaya panjang, jenuh nak isi borang klinik panel :p

Related Posts with Thumbnails