Wednesday, 26 September 2012

Kak Melah yang Bagi Idea...

Ada jemputan dinner tadi.
Taktau nak bawak buah tangan apa.
Lepas amik Yaya dari sekolah, terus menari zapin dkt dapur.
Lepas menari beria-ria, dapatlah sebijik red velvet.


Kak Melah yang bagi idea.
Kau kunci cintamu didalam hatiku...
Kak Melah lah konon.
Sebenarnya ni je lah cake decor yg tinggal dalam robok, hehehe.
Make do dengan apa yg ada.
Cream cheese pun tak cukup sebenarnya, pepandai jek la godek, asalkan jadik, sudeh.


Kami makan nasik ayam, sodapp!!!
Saya mmg fail buat nasik ayam, bila orang dah buat, kita belasah la kan, hehehe.

Jiran yg nak bertolak ke London pun memotong kek.

Lepas tu amik gambau secara berkumpulan.
Amik gambau guna camera BB.
So tak dapek la nak fokus kepada semua muka jelitawan khennnn.


Apa lagi kek yg senang dibuat selain dari red velvet?
Dah boring ok buat kek yg sama.
Ok nak tdo, perut dah penuh dengan nasik ayam, hehehe.



Photobucket

4 comments:

suhana azlin said...

kan? boring gak dgn rvc tp dah itu je yg sonang bikin and presentable ;P

DeLancrettLurpak said...

Suhana,

Kannn? Lagipun aku suka sebab tak manis sgt, kalau buat chocolate cake, confirm rasa bersalah gila terhadap lelemaks yg ada, hehehe

CS said...

DLL
Cam berkomplot aje kita makan nasi ayam ek??

DeLancrettLurpak said...

CikSom,

Saya ingin merasa air tangan nasi ayam CikSom, boleh?

Related Posts with Thumbnails