Thursday, 13 September 2012

Update: Guide on How to Spot Gays


“Parenting in addressing the issue of LGBTs (lesbians, gays, bisexuals and transgenders)”, itu tajuk seminar organized  by Education Ministry.


Symptoms of being gays and lesbians.

For gays:

1. Muscular body and a fondness for showing off the body by wearing clothing, such as by wearing V-necks and sleeveless tops
2. A preference for tight and bright coloured clothes
3. An inclination to be attracted to men
4. A tendency to carry big handbags, similar to the kinds used by women

For lesbians:

1. Showing attraction to women
2. Distancing themselves from women other than their girlfriends
3. A preference for hanging out, sleeping and dining with women
4. Absence of feelings for men


Terkedu akak dek non oi! Kesian abg-abg metrosexual, pakai baju oren terang menyala, mmg confirm pandangan sinis yg kau dpt, kesian. Confirm tak laku dah la baju V-necks and sleeveless tops, budak2 takut nak mintak dgn parents sebenonye, takut kena cop.



Shaheizy Sam? Macamno ni?

What?! Snoop Dogg? I cannot brain this!


Sungguh judgemental gituh. 
Tapi lawak la ciri-ciri ni, hahahaha.
Let's check wardrobe spouse masing2, ahaks!


Tapi yang paling OMG...
adalah..
kepada semua peminat MangU.
terimalahh...



V-neck and bright coloured, double check yaawww!!


*matiklah kena cerca dengan kipas berani mati MangU*
wakakakakakaka!


Photobucket

12 comments:

bukankosong said...

kih kih kih

tgk pada keadaan kot

cur tanya empunyer badan plak

azieazah said...

Anak dah 6 orang, tak kuasa akak nak check dik oiiii...!

blu4sky said...

eii kitorang ada dpt v neck t-shirt sempena family day tmn kitorang..adakah residence committee kitorang tu gay sbb pilih bj style mcm tu..sib bk kaler maroon..klu kaler oren..sian lerr pak hj tu..hik hik hik..

as for the other symptom..adakah lepas ni kita yg pompuan ni patut kluar dining ngan guys je...sian lerr kat cik kiah cik bedah dah takle bergossip..kang x pasal2 dicop lesbo..hahaha

DeLancrettLurpak said...

BukanKosong,

Kan? Tahapahapa..
mengajar orang nak jadik judgemental pulak.. aisehmen..


Saya ni lurus bak bendul, ahaks!

DeLancrettLurpak said...

Kak Azie,

Hahaha, a'ah kan kan, tak pasal2 la pulak tgh malam bangun check lemari husband, hahahaha

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,

abislah, tak buleh nak keluar bersama geng2 kak nam, confirm kena kata lesbo, ishh.. hahahaha

lemongrass said...

Do they really give out all these 'symptoms' at the seminar?
OMG!!! hahahahahaha.....
sapelah agaknya yang tak tidur malam memikirkan all these symptoms ni ye...
alamak...I slalu pergi makan2 dgn my female gang, adakah I pun actually di chop lesbo?

kucingorengemok said...

shower-cap kah itu? haaaha, kau mampu, berjalan² di klcc pakai shower-cap? gay pun tak terlawan

*kita sangat (err what's the word) jeling² sinis pada lelaki berbadan sasa suka gi gym dan berbaju ketat

Real Life in Malaysia said...

Aduh orang Education ni. Our lapels for Engineering Graduates , bright Orange ... We love orange ... Our Professor who subsequently became the U's VC used to wear Orange Shirt (see warna highlight "Publish Your Comment" below. BRIGHT & BRILLIANT ... mmmm tak lawan lah AA of A&H's fame...

DeLancrettLurpak said...

Kak LG,

Kalau ikut kriteria tu, dah lama dah saya dan T-Bag dicop the homos partners, hahahaha...

Ini contoh kajian tidak menyeluruh sebenarnya, main rembat aje

DeLancrettLurpak said...

KOG,

Guideline tu trend homos yg dulu2..sekarang ni the gay people selalunya body adalah buff up. Betol la tu, jangan disangka badan yg sasa itu tidak gay, padahal mmg cik gayah sangat tauuuu

DeLancrettLurpak said...

Real Life in Malaysia,

Tu lah kan, AA tu katanya no 1 gaya, sebab suka nau pakai baju ketat2, ahaksss..

Related Posts with Thumbnails