Tuesday, 18 September 2012

Bersukan lah Sangat

We are inspiring children to play the beautiful game on the pitch not the PC 
- University of Birmingham, UK
Terpeleot tapak kaki saya wey, ber-HIIT selama 10 minutes je pun.
Rasa nak pengsan. 
Sudahnya amik laptop lalu tgk Game of Thrones.
Takpe, esok saya coba lagi. 
Coba yg low cardio lah.
Lelemaks ni memang dah naik "lemak" sangat ni, biasaaaaaa diaaaaaaa!!! *sambil angkat tangan nak pukul*


sambal ikan bilis+tempe+kentang+kacang = menu lunch sabtu lepas


Lepas baring, pegi dapur, masak dinner.
Masak bubur kosong served with ikan bilis goreng, telur padi dan jeruk sawi je.
Calorie yang baru nak terbakar tadi dah terpadam dah.
T__________T.
Tapi kalau ada sambal ikan bilis+tempe+kentang+kacang masa makan bubur tadi, 
confirm, 
confirm baik kaki yang terpeleot.
Kehkehkehkeh.



Auwww, sakit kaki ku...
Nakberat55kgNakberat55kgNakberat55kgNakberat55kg
*chanting kuat-kuat dalam hati*

Photobucket

12 comments:

linda said...

Telur padi tu ape Mim?

azieazah said...

Nak pukul lemak tu tang mana? Bontot? Paha? or pipi? hehehehe

blu4sky said...

minum green tea..minum green tea..baca kat internet green tea memecahkan lomak tepu..

**sambil sip a cup of green tea, mode to kill the guilt afyer belasah sepinggan nasi goreng udang kering and lunch time nanti nak belasah bekal spaghetti aglio olio plak :p

bukankosong said...

55 kg ye?

hoho

- GC - said...

hmm.. dah lama tak makan sambal ikan bilis tempe..

DeLancrettLurpak said...

Linda,

Telur padi tu nama lainnya adalah century egg. Egg yg telah dipreserved dan berwarna hitam. Biasanya kaum cina yg suka makan. Makan dengan bubur. Kalau tak biasa dengan baunya, confirm tak leh makan, sebab bau dia macam pelik sikit. Ada jual dkt Mydin tau.

DeLancrettLurpak said...

Kak Azie,

Tang perut dan tang belakang badan..
Kalau tengok dua kali, dah macam atlit sumo dah saya ni, hehehehhe

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,

kekonon lepas makan nasik 2 round pastu minum green tea dengan harapan suci murni la kannn, hehehehe

DeLancrettLurpak said...

BukanKosong,

Berangan je la dik oiiii.. harapan palsu sungguh!

DeLancrettLurpak said...

GC,

Kalau kat Malaysia, confirm malas nak buat, sebab kalau dah teringin, makan dkt kedai je, hehehehe

nurdani said...

maaf komen dekat sini, saya dah tak buat rekaan header

DeLancrettLurpak said...

nurdani,

ok, thanks :)

Related Posts with Thumbnails