Monday, 27 August 2012

The Best Raya Song Ever!


The Best Raya Song Ever!
#TanganDiDadaMataKeAtas

Sila la tgk clip ni sampai abis, sungguh ohsem.
*muntah hijau*

Tolong!
Lagu ni lekat di dalam otakku.


Aidilfitri dance!
Woo hoooo!!!

Photobucket

20 comments:

Mak Piah said...

Nok pa nama nak tok??? Wow...aidilfitri dance..*

Mak Piah said...

ada tak nangga nya pun koleksi henfon lam cermin nya?? heheh ada nokia 3310..:P. kau hado?

blu4sky said...

terencat hotak haku jap..mukakakahhhh...but one thing budak2 sekarang punya tahap self confident mmg tinggi...

- GC - said...

hahaha. meluatnyaaaa. rasa nak sepak2 ja

makcikkantin said...

Heh, mak dia tengok ni pasti kena bedal....:))

captainlukman said...

yahamaponnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nak tercekik bergedel kita makan akak lurpak. mana dapat ni?? hahaha condiefent dah la tnggi, grooming out!! hahaha kalau la pempuan ni adik aku, mampusssssssssss kena senyam atas lantai on the spot dek mak!! hahahahahahahahaha...

pst: izuan mesti sesuai kalau buat video clip ni*larikkkkkkkkkkk* haha

PUTUBAMBU said...

tah haper2 ntah

DBI said...

saya sgt kagum dgn org org sebegini,ada kelainan dan amzing effort..tabik spring..

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

Dalam diam, ktk mesti dance ikut step nya nakkkkk? kehkehkeh.. aidilfitri dance, woohoo!!!

DeLancrettLurpak said...

MakPiah,

ada kmk perasan, siap ada collection, heheheh

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,

confident ke over-perasan, kehkehkeh

DeLancrettLurpak said...

GC,

hehe, kalah lagu raya yg lama2 tau... punyalah happening, hahaha

DeLancrettLurpak said...

MakcikKantin,

Saya buleh imagine mak dia pegang rotan, sambil dok tibai kaki dia masa dia melompat, kehkehkeh

DeLancrettLurpak said...

CaptainLukman,


kannn? ko tercekik begedil, akak tersembur air liur sendiri ok, *kesian, malas nak masak kekdahnya*.

Izuan tgh buat umrah dkt angkor wat, tu yg senyap semcm

DeLancrettLurpak said...

Kak Putu,

Ni la k-pop Kak putu, trend la kononnn

DeLancrettLurpak said...

DBI,

sila pi google Oppa Gangnam Style, carik parody made by malaysians, hehehe...

DBI said...

gangnam style by cucu sapa ntah tu ohsenG

Silver Fern said...

Dr Lurpak., ce gi tengok "Suasana Gangnam Raya" on utube.. Maveles i tell u.. Eh, selamat hari raya to u!! ^^

DeLancrettLurpak said...

DBI,

demo samo naik menari dok?

DeLancrettLurpak said...

SilverFern,

Dah tgk dah, hehe.. sporting betol nenek diorg, hehe

Related Posts with Thumbnails