Monday, 20 August 2012

Knackered


Pergh! Knackered lah sgttttt.. Tang mana yg knackered, tang perut uols! Terkesima perut mak dgn makanan yg menderu-deru masuk ke dlm tembolok mak yg boleh tahan besarrr nyah heiiiii! Saya adalah berada di Londang (london la kan bg yg tak biasa dgn blog I ni, awww!). Kami overnite di salah satu favourite hotel yg tak berapa nak ada star tapi Insya-Allah bersih uols! *mode scarcasm telah di switch on petang tadi, tapi di-tgh-mlm-yg-sepi-pakmat-jual-topi-ni, males la pulak nak mengaruts*. Anyway, tadi sempat melawat ke open house hi-Com, cerita pasal tu akan diupdate bila mana saya dah ada depan kompiter dan saya ingin mengambil kesempatan ini utk mengucapkan selamat hari raya kepada thesis yg ada di bristol dgn pesanan "abiskanlah sendiri discussion eksperimen semalam", kehkehkeh. Sempat juga saya pegi menganyam ketupat pilis bersama second-cousin saya yg bernama Rozie di Mill Hill, sedap sungguh "ketupat yg dianyam", ahaks!
Esok nak ke Jusko-org-kaya dkt Knightsbridge, nak beli biskut jewww T__________T. Lepas tu nak ke Bayswater, nak makan sedaps lagi, hehe. Dengan itu, saya akhiri update ini dengan gambar roti-jala-koyak-rabak yg saya buat masa majlis buka posa utk jiran dirumah saya. Selamet Heri Raya (dengan slang mengada Yaya).



Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

4 comments:

Mak Piah said...

Selamat Hari Raya DLL.

"Jasko urang kaya di knightsbridge" hehe.

suhana azlin said...

sama le, kita pi jasko org kaya tu pun beli biskut sbb nak tin dgn beli shopping bag, tu je pun yg mampuuu...

selamat hari raya cik lurpak, and good luck for your thesis =)

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

If you know what I mean gituuuuhhhh..

Selamat Hari Raya dengg!

DeLancrettLurpak said...

Suhana,

Tak update ke blog raya2 ni cik kak? Selamat Hari Raya juga kepada korang di atas sana.. Tq wey, ku tgh serabut otak sebenarnya.. I need a break..

Related Posts with Thumbnails