Sunday, 5 August 2012

I'm from China

Sejak saya membuang implant di lengan, saya perasan pimples pun naik sikit2, maybe hormon tgh menggila. Ada sekali tu betol2 dkt tgh dahi. Though my complexion is quite similar to Sri Lankan people (ye, kalau tak Sri Lankan, org kata aku Filipino), nampak jugak la that pimple yg sedang merah. Pastu Yaya pun tegur la saya "Mommy, you've got a red dot on your forehead, you're from China!". 


T_______T.
Dah la salah negara, confident pulak tu...


Kalau ye pun kan, takkan kau tak perasan mak kau ni berkulit "cerah sangat tak tahan" nak oiii!!!


Walaupun begitu, saya buat ni utk buka puasa tadi 
burger Malaysia.



Ntah hapa kaitan pun saya taktau, hahaha.




Photobucket

10 comments:

T said...

Cerita apa dia tengok to give him that impression that red dot=chinese? Hmmm....

Rozie said...

india yenna nak... yenna! not china!

azieazah said...

Nande eh? heheheh red dot tu kadang2 sweet juga, tau. hahaha

doc said...

sokong DLCW ke LinDan malam tadi...?

PUTUBAMBU said...

buang implan?

hmmm....hehehe..

DeLancrettLurpak said...

T,

Dia sebenarnya tersalah negara, dia belajar pasal India and China dkt sekolah, tu terswap la tu, hehe

DeLancrettLurpak said...

Rozie,

Lawak zie, muka dia sangat konpiden!hahaha

DeLancrettLurpak said...

Kak Azie,

A'ah, mmg panggil nande eh kak?

DeLancrettLurpak said...

Ibusinga,

of course le DLCW.. emosi betol saya tauuuu

DeLancrettLurpak said...

Kak Putu,

Buang implant utk next project, hahaha

Related Posts with Thumbnails