Saturday, 25 August 2012

I cannot brain this!


Dah baca news hari ni?


Budak 8 tahun kot. 
Kau dah kenapa kau suruh budak 8 tahun perform oral sex  pada kau, budak tu yang sepatutnya hanya tahu main masak2?
Tak aci ok! 
Orang besar "carik pasal" dengan budak kecik.
Dah la so stupid sebab ko ingat ko boleh lari ke?
Confirm la kena tangkap.
Eeeee.


Seriously, dgn budak kecik pun ada nafsu jugakkah?



Tapi apakah budak 8 tahun bikin di internet cafe?
Mau update status di Facebook ka?
Takkan la main game kot?


I cannot brain this, help!


Photobucket

4 comments:

bukankosong said...

dunia skrg

mcm mcm

azieazah said...

Seriauuu....!

DeLancrettLurpak said...

Bukan kosong,


heran pulak saya bebudak ni umur 8 tahun dah pandai pi cyber cafe without adults.. ish!

DeLancrettLurpak said...

kakazie,


seriau kan? ngilu je tgk budak2 ni keluar rumah without parents/guardian.. hemm

Related Posts with Thumbnails