Sunday, 12 August 2012

How to Get a Baby


 If you want a baby, you got to have money. 
You bring you money to the hospital and there, you choose your baby. 
Then you tell the doctor which baby you'd like to have. 
The doctor will open up your mom's tummy and put the baby inside.
Then the doctor will seal your mom's tummy.
(While in the tummy, the baby does this)
When the baby is getting bigger, the doctor will take the baby out from mom's tummy.


Yaya's theory.
Kehkehkeh.
Soalan yang mak dia takut nak jawab, dia jawab sendiri.
Let's stick with this theory till he develops a new one which I hope in 5 years time.

Yaya's money utk beli baby T_________T.

Photobucket

18 comments:

blu4sky said...

hahahah kelas gitu theory yaya.. siap menabung untuk beli baby ... hahahahah...

Nurrul Mohamad said...

wakakakka yaya dah hint mimmm siap ngumpol duit cokelet k meli adik nya ya ahaha..kiut!

Makji Esah said...

Wahh..duit raya tu nak dibeli baby???

AiTotYati Mat said...

Yaya auntie nk bli baby boleh? Hewhewhew

Kazaztan Team said...

hhahahhahaha...yaya...yaya...lps kite beli aje baby ye

doc said...

hahahaaaa..
berapa hinggit seorang Baby eh kat Henglend?

sarukman said...

duit tu beli cat lah yaya, british shorthair

makcikkantin said...

Bijak yaya.....dulu anak sulung makcik ckp, nak dpt baby mak bapa kena tidur rapat, facing each other.

Selamat menyambut syawal buat dll sekeluarga di sana.

PUTUBAMBU said...

bagusnya yaya..

best jugak theory yaya..
aunty putu suka!

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,

kan? gigih betol anak saya.. hehee

DeLancrettLurpak said...

O'on @ Nurrul Mohamad,

Tauk sik, nya dah ada nama kei adiknya.. hahahhaha..over yaya tok

DeLancrettLurpak said...

Makji,

Alah Yaya, ckp je nak beli baby. Hari ni kata nak simpan duit beli baby, esoknya pegi debenhams, jumpa bekas air spiderman, terus beli bekas air spiderman.. ciss!!!

DeLancrettLurpak said...

AiTotYati,

Buleeeeehhhhh.. nak beli baby colour apa? wakakaka!

DeLancrettLurpak said...

Kak Kazaztan,

Nanti dah boring2, kami gi spital la, gi beli baby, hahaha

DeLancrettLurpak said...

Ibusinga,

sama harga dengan harga kancil kat sini kot, hahahahaa

DeLancrettLurpak said...

Sarukman,


Sik boleh! Tedah mommy, sakit jiwa bau pusak..

DeLancrettLurpak said...

McKantin,

hahahaha.. part facing each other tu yg tak tahan tu.. hahaha

DeLancrettLurpak said...

Kak Putu,

Theory yg saya rasa dia discuss dengan kawan2 dia..hahaha

Related Posts with Thumbnails