Tuesday, 7 August 2012

Halia Seinci Lebih Ittew...


Dengan halia seinci lebih ni, hanya dpt masak kambing masak hitam 700gram. Dah itu je balance halia yang tinggal, nampak sgt rajin memasak, awwww!

Kali ni makan nasik half cup je, tapi mcm lapar sikit, tambah lagi 2 sudu nasik, kahkahkah.



Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

6 comments:

doc said...

halia kocut 1 inchi

DeLancrettLurpak said...

Ibusinga,

a'ah, dah kecut, kesian kan saya, heheheh

linda said...

Teringat lamb shoulder dlm esbok... Bape kurun dh beli dok masok2 T__T

Ayu said...

Gigihnya ko makan nasik bercatu. Aku lemah lutut dengan nasik. Lemahh. Hehe

DeLancrettLurpak said...

Linda,

Lahh.. yang ko beli dulu tu ke? yg masa ko tanya aku resepi lamb chop tu?

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Aku mmg tak makan nasik banyak.. tapi lauk, agaknye takut ko tgk aku ratah lauk, hahahahha

Related Posts with Thumbnails