Thursday, 16 August 2012

Ayam Percik Saya

Semalam saya tweet, saya tanya dkt kawan2, nak masak ayam apakah? Ada 3orang je reply, mak tak glemer dek non, hahaha. 2 kawan kasik cadang ayam percik, lakiku suggested ayam masak kicap. Ayam masak kicap? Tlg la, boleh tak creative sikit. Ayam percik tu bunyi mcm best kan? Tapi rajin ke kau?


Amacam ayam percik saya? Menggiurkan tak? Penat ok! Marinade, idupkan api bagai, keluar muscle saya, hish!

Tipu la sangat uols! Last sekali saya beli je chicken peri - peri dkt dengan school T-Bag. Malas katanya.


Pastu makan dengan nasi goreng. Sudeyh!



Kann? Nak sangat ayam percik tapi malas. 
Idup kena creative sikit kalau tak, apa pun tak dapat.


Photobucket

4 comments:

zouldahan said...

Salam Aidilfitri.
Mohon kemaafan atas salah silap.
Terima kasih kerana rajin berkunjung ke 'rumah' saya.

doc said...

salam Syawal awak di Henglend!!

kita makankan lodeh+ketupat+sambal kacang+sayur goreng kat Muor ek...

DeLancrettLurpak said...

Dr Zoul,

Sama - sama dan Selamat Hari Raya :)

DeLancrettLurpak said...

Ibusinga,

Tlg makankan tauuuuuu.....
Bila la balik Muor nye?

Related Posts with Thumbnails