Wednesday, 29 August 2012

1001th entry

Ini adalah entry blog yg ke 1001. Gigih ok menaip. Saya berblog sejak saya buat PhD sebab saya suka bercerita dan merapu, kheles kan alasan, haha.

Hari ni genap usia pengajian phd saya selama tiga tahun setengah, hoi bila nak abis ni hoi! Apa? Dah terbukti ada org boleh abiskan less than three years? Itu kata org atasan termasuklah org yg tukang bg duit. Tapi sila la buat kajian statistik yg menyeluruh dan sila tanya pendapat supervisors dkt sini ha. OK, malas nak membebel sebab isu ni boleh bagi emo, sila layan Pad Thai yg saya makan dkt Banana Tree Canteen Bayswater, sgt nyums!

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

12 comments:

- GC - said...

woww... dah 1001.. ai is jeles ok.. hahahaha

zdiana said...

Setuju ngan statement tu.. Kat opis ni siap ngan viva dlm 3tahun adalah 2 org dr berbelas org.. Waaaaaaaa... Takut lak nk wat phd..

norh said...

Tahniah ;)

makcikkantin said...

3tahun= 1001 entry, wow macam satu hari satu entry lbe kurang

linda said...

Pad Thai ni mcm mana ye Mim? Mcm kueh tiaw ke? Aku tgk mcm bentuk kueh tiaw. Rasa dia guane lak? Ko jgn jwb nyumssss je tau ;P

BonekadalamChermin said...

waw waw

tahniah!

1001 cerita
1001 malam

angka 1001 itu sangat legend plis!

DeLancrettLurpak said...

GC,

alah, banyak merapu je weyyy

DeLancrettLurpak said...

zdiana,

perasaan takut nak buat phd tu perlu sebab kalau over-confident sgt, lain jadiknye, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Norh,


terima kasih awak :)

DeLancrettLurpak said...

MakcikKantin,

gigih kan saya makcik? bab mengarut mmg no 1, haha..yg tepatnya, 1.27 hari = 1 entry.
atau dengan pecahan yg lebih tepat, 30.5jam per entry, hahaha. kan dah mengarut lagi, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Linda,

Pad Thai ni pakai rice noodles and dia ada letak kacang. tapi Pad Thai tak pedas. Next time kalau aku buat, aku nak buat pedas. Rasanya mcm mee goreng ada gak, kuay teow goreng pun ada gak. kacang dan noodles tu yg beza kan rasanya pun.

DeLancrettLurpak said...

BonekadalamCermin,


Tenkiu.

1001 merepek juge, hehehe

Related Posts with Thumbnails