Thursday, 5 July 2012

Wuwuwuwuwu

Bunyi seorang yang panic.
Wuwuwuwuwuwu.



Tataplah lasagna yg overcooked serta hangit di tepi.
Dah 2 tahun tak buat lasagna, yes, my alasang is benar belaka.



Cis mak ji, kerana dirimu, daku teringat kelazatan kepsi hot and spicy, cisss!!!




Ok. Mari sambung panic, wuwuwuwuwu.

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

12 comments:

Fazira said...

ini mesti bahan2 dari 103 umberslade road kan?? heheh..
hari tu ada lasagne kit kan???

sayadankamerasaya said...

habis jugak tak!?
:)

Ribbon Clown said...

hangit pun buat perut aku keriuk.. :P aku ade lagi 1/4 nak abiskan fifty shades.. wuwuwuwuuwuwu

zie omar said...

hangit pun nampak sedap... :D

Makji Esah said...

elehhh..shukerrr menyalahkan diri kiewwww

Daddy Ziyyad said...

okay aja kot lasagna hangit..ahaha

DeLancrettLurpak said...

Fazira,

Ya betolll! Hehehe

DeLancrettLurpak said...

Ibusinga,


Ada lagi 2 slices, tak larat nak makan, hehe

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah,

Aku baru quarter 50 Shades freed tu.. perhh, aku baca setengah jam setiap hari, tu yg lambat, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Zie Omar,

Terima kasih, hehe.. Tapi tak leh lawan kot Vivo punya lasagna

DeLancrettLurpak said...

Makji Esah,

Memang kamu yg salah buat saya terliur, nasib baik dah nak balik kan nov ni, heheheh

DeLancrettLurpak said...

DaddyZiyyad

Heheh, nasib baik takda rasa hangit yg obvious tauuu..hehe

Related Posts with Thumbnails