Friday, 27 July 2012

Rahsia Omputih Tak Mandi



96 Hours tuuuuu! Hahhahaha.
4hari tak yah mandi, kau boleh?
Kalau pi school summer mcm gini, tahan aje la hidung bila masuk lif, isk!
Kalau dah dasar ketiak hangit tu, takda maknanya 96hours.

Photobucket

12 comments:

sarukman said...

chait, kut ye pun cover lah part men tu, pecah rahsia i tau

doc said...

91 kali je mandi se tahun!

GreenJade said...

kalu kat Melesia confirm bau tengik+hangit ehehehe

PUTUBAMBU said...

ish..ish..
tak dapat aku bayangkan org yg 4 hari tak kena ayor..

rimas & lemas rasanya!!

mokjadeandell said...

mau bau macam ikan peram aka pekasam kalau dok guna yg ni tanpa mandi berhari hari.

DeLancrettLurpak said...

Sarukman,

opppssss...sorry!

DeLancrettLurpak said...

Doc,

Jimat air, hehe

DeLancrettLurpak said...

GreenJade,

Kat Mesia, tak mandi sehari pun dah mcm hapa.. jgn 4 hari, hehe

DeLancrettLurpak said...

PutuBambu,

mesti rambut dah boleh perah minyak selepas 4 hari, hehe

DeLancrettLurpak said...

Mokjadeanddell,

mcm love-hate gitu, bau loreal tapi masam..hehe

T said...

Patut bagi dekat Asian. Just because you mandi doesn't mean you have no B.O. hahahaha. But seriously, I avoid lalu dekat Asian after 2pm. Dengan bau kari nya,, kambing, dan sebagainya. Oh with perfume too. Tapi deodorant/anti-perspirant tak reti pakai. Pening.

DeLancrettLurpak said...

T,

Asian ni ada satu penyakit, tak suka letak deodorant or benda seangkatannya. Dulu ada kwn saya mcm gitu, dah la pompuan tau. Ada yg ingat pakai perfume dkt ketiak, mmg sadis ok!

Related Posts with Thumbnails