Sunday, 29 July 2012

Pak Aji Kantoi!


Di satu hari jumaat yang hening...

Penat balik semayang jemat di bulan posa yang panas tapi lupa dia posa.


Psst CikSom, karangan CikSom di bulan posa ini mmg geram saya nak sambung sepatah dua dalam ruang komengaaa, tapi ruang komengaaa tu tak buleh dikomen, why CikSom why?


and second psst, pak aji kat atas tu tak posa pung! 
Photobucket

4 comments:

CS said...

DLL
Uhuk2..
CikSom yang dimaksudkan itu CikSom yg dot2 tu ke? hehe..buat2 tanya pulak, ngada!

Mintak mahap kotak komen ditutup buat sementara waktu. Ramai sangat peminat kekdahnya maka tak menang dek tangan menjawab setiap komen, muahahahaa.. *if cos this is a big joke*.

P/S: Ekceli banyak sebab2nya tapi agak peribadilah nak bitau seloroh warga Bristol, ahaks. Mekasih bertanya, lap u.

azieazah said...

Akhirnya ada gak blogger
yg berani komen@tanya kenapa entri di blog CIKSOM banyak yg tak dibuka
ruang komen. Banyak kali Kak Azie buka intai dan tunggu.. Kak Azie nak
tulis di blog sendiri pun segan, sbb blog saya jarang dijengah orang,
tentu tak berkesan.
And thanks, CIK SOM dah pun menjawab di sini. Yeahhh agree, memahami
setiap orang ada alasan tersendiri. No hal.

Pak Aji tu sangat cute..!

DeLancrettLurpak said...

CikSom,

I dah agak dah CikSom, ni mesti tak menang tangan nak menjawab segala komen yg ada, hehe..

Takpelah CikSom, when you ready ye. Sementara tu, biar kiteorg asah tajam2 keyboard ni, mana tau dah bukak ruang komengaa tu, boleh kiteorg taip laju2 mcm peluru, hahahahaha

DeLancrettLurpak said...

Kak Azie,

Tu lah, saya banyak kali geram nak taip komen, tapi tak dpt, saya pendamkan rasa dihati, tapi kali ni tak dpt tahan dah, hahaha..over kan saya? hahahahha

Related Posts with Thumbnails