Saturday, 14 July 2012

My Fourth Year



Dah empat tahun berturut-turut,(20092010, takda entry utk 2011 kot) gigih ok! Next year dah takda dah mcm gini kannn. Bangkit pukul 4.15am utk shopping gitu. Kak Anis ambik saya pukul 4.40am, sale starts at 5am. Tahun ni baju adults tak byk yg best, baju budak mmg la banyak, murahs gile. Anyway, lepas shopping pi power breakfast dgn Kak Anis, terbaiklah!

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

8 comments:

Fazira said...

tak tahu pun ada sales.. huhuhu
sedihhhhh..
tgk onlineee.. yg minat semua sold out. .huhuhu

Kazaztan Team said...

jari kaki sapekah itu

bukankosong said...

supin mana nih?

DeLancrettLurpak said...

Fazira,

Heheh, akak pun kak anis yg bgtau and volunteer nak ambik dkt rumah, hehehe

DeLancrettLurpak said...

kak kazaztan,

saya yang bersalahhh.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

BukanKosong,

Supin dekat rumah jewww,hehehe

suhana azlin said...

woit gigih gillerrrrr....

x sanggup mak nak tinggalkan katil yg sejuk empuk di pagi buta weyh...skang subuh abis around 4am ++ kan? kira kau ni betul2 sesudah subuh terjah kedai...kellassss...hehe.. ;)

DeLancrettLurpak said...

Suhana,

Aku mmg bangun subuh, terus siap ok! Siap makan nasik 2 sudu before pegi, takut pengsan hahahhaha...

Related Posts with Thumbnails