Thursday, 26 July 2012

His VS Mine




Kalau seminggu tak dpt, mesti dia menagih. Setiap kali buat fish fingers and peas abis, chips je tak abih. Senang je kan budak2? Kalau Yaya nak fish and chips di saat ini, saya nak makan ulam daun gajus, walaweiii sedapppp!


Mmg dasar tekak belachannnnn!
Photobucket

6 comments:

zdiana said...

Ulam daun gajus terbaik wei.... 2bulan lepas musim kat kg opismate.. 2-3kali seminggu dpt stok..

Cik Kiah said...

Sedapnya Yaya! Bak mai Aunty sikit!

fika79 said...

Aku nak nasi ambang.....aritu ada kawan aku pos gambar nasi ambang..terliur..

DeLancrettLurpak said...

zdiana,

huwaaa!! jelesss!!!

DeLancrettLurpak said...

Cik Kiah

harapan palsu je la kalau budak ni nak share makanan..mmg takkan dpt

DeLancrettLurpak said...

Fika79,

Aku nak bubur lambuk yg ada banyak sayurrrrr...nyumss!

Related Posts with Thumbnails